30 Kasım 2011 Çarşamba

Kocaman “Cemevi “ dedi!

Yerel Haber  
Burhan Kocaman “Cemevi “ dedi!
05-01-2011 / 14:25


Esenler Has parti ilçe başkanlığına atanan Burhan Kocaman yönetim listesini ilçe kaymakamlığına sunmadan, yerel basın mensuplarıyla Esenler Kültür merkezinde sabah kahvaltısında buluştu. Has partinin yerelde ve genelde uygulayacağı politikaları başlıklar halinde sundu.

Burhan Kocaman “Cemevi “ dedi!
Erdoğan Aksu-Hasan Gürsoy/gazete esenler
Esenler Has parti ilçe başkanlığına atanan Burhan Kocaman yönetim listesini ilçe kaymakamlığına sunmadan, yerel basın mensuplarıyla Esenler Kültür merkezinde sabah kahvaltısında buluştu. Has partinin yerelde ve genelde uygulayacağı politikaları başlıklar halinde sundu. Partisinin seçimlere hazır olduğunu ve çalışmaları hızlandıracaklarını beyan etti. “Genel başkanımız haftanın dört gününü Anadolu’ya iki günü ise İstanbul’a ayırmış durumda. Esenler’e seçime kadar dört beş kere gelecek ve halkımızla buluşacak” dedi. 
Kahvaltıda Esenler’de yerel yayın yapan basın mensuplarına son zamanlarda yerel basında hakkında çıkan haberler konusunda da bilgi verdi. Çıkan haberlerin bir sonraki sayıda düzeltileceğine inandığını söyledi. Gazete temsilcilerinin Esenlere ve genele ilişkin sorularını samimiyetle yanıtlayan Burhan Kocaman belediyenin iki yıllık icraatları konusunda da görüşlerini belirtti.
Halktan cemevi konusunda tepkiler aldığını söyleyen başkan, “Vatandaşlar bizi gördüklerinde soruyorlar. Esenler’de bir cemevi yok diyorlar. Bir cenazemiz taziyemiz olduğunda civar ilçelerdeki cemevlerine gidiyoruz. Kimse ciddi şekilde bu konuyla ilgilenmiyor diyorlar. Biz bu sorunun halledilmesi ve vatandaşlarımızın mağduriyetinin giderilmesi için çalışacağız. Gerekli girişimlerde bulunacağız. Gerekirse Esenler’de cemevi kurulması için öncüde olabiliriz.”dedi. 

Hiç yorum yok: