28 Aralık 2013 Cumartesi

VARDAR; BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRIMI TEKRARLIYORUM…

VARDAR; BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRIMI TEKRARLIYORUM…

Eski CHP Esenler İlçe Başkanı Şuayip Vardar ramazanın sona yaklaştığı şu günlerde partililerine birlik ve beraberlik çağrısını yineledi…

Ramazan bayramından sonra yerel seçimler için siyasi çalışmaların ve adaylaşma sürecinin hızlanacağını bildiren ve yeni kırgınlıkların öne çıkabileceğine vurgu yapan Şuayip Vardar şöyle devam etti;

“Ülkemiz için çok önem taşıyan Mart 2014 yerel seçimlerinin yaklaşmakta olduğu bu önemli günlerde her zamankinden daha fazla birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Her ne sebeple olursa olsun küskünlük ve kırgınlıklar bir kenara bırakılmalıdır. Ayrıca yeni dargınlıklar oluşturabilecek tutum ve davranışlardan vazgeçilmeli veya olumsuz tavırlar en aza indirilmelidir.

Bu gün için en önemli olan husus halkın AKP iktidarından kurtarılmasıdır. O nedenle CHP iktidarını sağlamak için var gücümüzle omuz omuza çalışmalıyız. Bizler eskiden beri olduğu gibi ayni amaç için çalışan, emek harcayan ayni ailenin CHP ailesinin fertleriyiz. Bu gün o yüzden birlik ve beraberlik günüdür. Ve her bireye kırgın dargın her partiliye ihtiyaç duyulacak günler yaklaşıyor. Bu iktidar koşusunda her bireyin, her partilinin destek vermesi şarttır. Dayanışma ruhunun eksik kalmaması için herkes bir kez daha kendi durumunu değerlendirmek zorundadır.

Ulu önder Mustafa Kemal’in dediği gibi¸”birlik ve beraberlik, ölümden başka her şeyi yener. Bir ulus sımsıkı birbirine bağlı olmayı bilmedikçe yeryüzünde onu dağıtabilecek bir güç düşünülemez…”

Bu sözler ışığında mübarek ramazan günlerinde halka ve tüm partili arkadaşlarıma birlik ve beraberlik çağrımı tekrarlıyorum. Ayrıca bu vesile ile tüm Esenler halkının ve İslam aleminin yaklaşan Ramazan Bayramını da kutluyorum…”

Hiç yorum yok: