28 Aralık 2013 Cumartesi

ÖZSOY, “ÖNÜMÜZDEKİ ODA SEÇİMLERİNDE ADAY DEĞİLİM…”

ÖZSOY, “ÖNÜMÜZDEKİ ODA SEÇİMLERİNDE ADAY DEĞİLİM…”

Esenler Birleşik Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ünaldı Özsoy, “Önümüzdeki günlerde yapılacak oda seçimlerinde aday değilim…” dedi.

Oda Başkanı Ünaldı Özsoy; “Odamızın ilk kurucularındanım. Hangi zorluklarla ve sıkıntılarla bugünlere geldiğimizi bilmeyenler olduğunu görmekteyim. Ahi Evren geleneği ile kurulan odamız, her zaman esnafının yanındadır. Zaten kuruluş amacımız, önce esnafımızın çıkarlarını korumak ve halkımıza hizmet etmektir. Yapılacak olan kongrede aday olmayacağım. Bu demek değildir ki tüm bağımı koparıyorum.

Seçilen arkadaşlarıma yürüyecekleri bu demokratik yolda elimden geldiğince yardımcı olacağım. Onları asla yalnız bırakmayacağım. Gönlümde yatan bir başkan adayım var. 15 yıldır yanımda çalışan ve yardımcılığımı yapan Şükrü Şahin’e güvenim sonsuzdur. Zira benden almış olduğu bilgilerle deneyim kazanmış biri olarak, esnafın emrinde olmayı esnafımıza hizmet etmeyi ilke etinmiş biridir.



Aldığım duyumlara göre birileri aday olmak istiyormuş. Hatta birileri tarafından bu arkadaşlar adaylaştırılmak isteniyor. Odamıza kayıtlı üyelerimiz, kişisel menfaatleri ve egolarını tatmin etmek için ortaya çıkanlara asla müsaade etmezler. Bizler devraldığımız bayrağı onurumuzla taşıdık. Kimseye biat etmeden, esnafımızın çıkarlarını gözetleyerek hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz. Her zaman lobilerin değil KOBİ’lerin odası olduk. Bu anlayışla çalıştık, hizmet ederek yol haritamızı çizdik.

Birilerinin talimatları doğrultusunda adaylaşmak isteyenler odamıza başkan olabileceğini zannetmesinler. Benden önceki başkanlarım bana güvenerek emanet ettiği bu onurlu bayrağı ben de güvendiğim bir arkadaşa onurumla devretmek istiyorum. Benden sonra esnafımıza hizmet verecek olanların yapacakları olumlu işleri göğsümü gererek anlatacağım. Yanlışlarını ise değerlendirmeye alarak gerekli müdahalelerde bulunacağım” dedi.
 

Hiç yorum yok: