28 Aralık 2013 Cumartesi

ESENLER MİMAR SİNAN CAMİİ HAYIRSEVERLERİN DESTEKLERİNİ BEKLİYOR...

ESENLER MİMAR SİNAN CAMİİ HAYIRSEVERLERİN DESTEKLERİNİ BEKLİYOR... 

Esenler Mimar Sinan Camii’nin inşaatı hayırsever vatandaşların yardımı ile arzu edilenden daha hızlı bir şekilde devam ediyor...

Mimar Sinan Mahallesi Esenler Mimar Sinan Camii’nin Din Görevlileri Hüseyin Karaduman ve Ahmet Yavuz Yiğit bu güne kadar yardımda bulunan herkese sonsuz şükranlarını ileterek kaba inşaatın bittiğini ve ince işlere geçildiğini ifade ettiler.

Camiinin tamamlanarak ibadete açılabilmesi için hayırseverlerin yardımlarını beklediklerini belirten din görevlileri eksiklikleri şöyle sıraladılar;

“Minaremiz tamamlandı. Kubbenin kurşunlaması devam ediyor. üç lojman ve bir Kur’an kursunun kabası bitti sıva işleri sürüyor. Bildiğimiz kadarıyla Eksiklerimiz ise şöyledir; boya işi için 75.000, altın varak ve işlemeler için 80.000, mermerler 3210.000, iç ve dış kapılar için 175.000, iç süsleme çinileri için 20.000 TL’ye ihtiyacımız vardır. Ayrıca kubbe ustasına da yaklaşık 200.000 TL’nin üstünde borç vardır. Dernek başkanı ve yöneticilerimizin bu konuda daha fazla bilgileri var. Ancak öncelikle yapılacak işler bunlardır.
Bütün Esenlerli hayırseverlerin Esenlerin en büyük ve en güzel ibadet evlerinden birisi olacak Mimar Sinan Camii’ne yardımlarını bekliyoruz.”

Hiç yorum yok: