28 Aralık 2013 Cumartesi

PROFESYONEL FUTBOL LİGLERİNİN TEK KADIN KULÜP BAŞKANI ESENLER’DEYDİ...

PROFESYONEL FUTBOL LİGLERİNİN TEK KADIN KULÜP BAŞKANI ESENLER’DEYDİ...

Profesyonel futbol liglerinin tek kadın kulüp başkanı unvanına sahip TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Çankırıspor’un Başkanı Sevda Karaali Şireci Esenler Çankırılılar Derneği standını ziyaret ederek Dernek Başkanı Mustafa Kaplan ve hemşerileri ile bir araya geldi...

Esenler dörtyol cumhuriyet meydanı’nda süren ramazan etkinliklerine dernek standları ayrı bir renk katıyor. Bu vesileyle Esenler renkli simaları ağırlamaya devam ediyor. Çankırıspor’un Bayan Başkanı Sevda Karaali Şireci de son misafirlerdendi...

Sevda Karaali, hırslı ve çağdaş bir yönetici ayni zamanda yüreği futbol sevgisiyle dolu bir Çankırılı. Çankırıspor’u 5 Yıl önce takımın maddi imkânsızlıklar nedeniyle düştüğü amatör liglerden alıp üst üste şampiyonluklar yaşatarak 2.Lige kadar taşımayı başarmış bir bayan başkan.

Bayan Başkan durumu büyük bir olgunlukla şöyle özetliyor;

“Çankırımızın, memleketimizin ihtiyacına cevap vermeye çalıştık sadece. Kulübün girmiş olduğu ekonomik sıkıntılardan dolayı, bu işi yapacak gönüllüler bulunamadığı için biz gönüllü olduk. Futbolda yöneticilik hele hele başkanlık aslında çok zor bir iş. Kadın erkek ayırmaksızın zor bir iş diyebilirim, yani zor bir sorumluluk...

Beş senedir kararlıkla, istikrarla devam ediyoruz, arkamızdan ülkenin her bir yanında bayanlar gelsin diye çalışıyoruz.Benim için bir onur meselesi oldu bu başkanlık. Tüm zorluklara rağmen mücadele ediyoruz ve edeceğim.

Çankırıspor’u 1'nci Lig'e çıkartmadan da başkanlığı asla bırakmayacağım.”

Esenler Çankırılılar Derneği Başkanı Mustafa Kaplan’da duygularını şöyle dile getirdi;

Ramazan ayının tüm İslam alemine, ülkemize ve Esenlerimize hayırlar getirmesini diliyorum. Bu güne kadar ve bu pazar gecesi yarın iş günü olmasına rağmen gecenin ilerleyen vakitlerine kadar bizi yalnız bırakmayan hemşehrilerimize, Esenlerlilere ve Çankırıspor başkanımız Sevda Karaali Şireci hanımefendiye bizi ziyaretleriyle mutlu ettikleri için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Ayrıca eski Federasyon Başkanımıza, Çankırı Kadınlar Derneği Başkanımıza, Taraftarlar Derneği Başkanımıza, Ali Orduhan beye, Yeşil Dumlupınar Dernek Başkanımıza, Kavak Köyü Dernek Başkanımıza, Esenler Yerel Basınımızdan 7*24 Ve Esenler Time’e, Orta Dernekler Birliği Başkanımıza, Çankırılı Sanatçımız Sami Yalçın Beye, İstanbul Çankırılılar Federasyon Yönetim Kurulu Üyelerimize,18 Haber Çankırı Basınımıza, tüm değerli Çankırılı hemşehrilerimize özellikle de gençlerimize dernek yönetimim adına sonsuz teşekkürler ederiz.

Esenlerde Çankırılılar olarak güzel günler geçiriyoruz. Bu Ramazan etkinliklerinde Çankırılı olsun olmasın tüm dostlarımızla hasret gidererek kucaklaşıyoruz. Yeni tanışmalar ve kaynaşmalarla geleceğe daha güvenle bakıyoruz....”


Hiç yorum yok: