6 Haziran 2013 Perşembe

AYVALIDERE ANAOKULU YILSONU KUTLAMA PROGRAMLARI DEVAM EDİYOR…


AYVALIDERE ANAOKULU YILSONU KUTLAMA PROGRAMLARI DEVAM EDİYOR… 

Ayvalıdere Anaokulu 2012-2013 eğitim öğretim yılı yılsonu kutlama programları devam ediyor. Ayrıca okulda açılan yılsonu sergi’ sinde öğrencilerin yapmış olduğu bir çok faaliyet sergileniyor…

İkişer sınıf halinde sürdürülen yılsonu gösteri programlarında bir yıllık okul öncesi eğitimin minik öğrencilere kattığı değerleri velilerin de görmesi sağlanıyor. Arılar ve Havuçlar Sınıfı Yılsonu kutlama programı Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın hep birlikte okunmasının ardından Ayvalıdere Anaokulu Müdiresi Feriştah Özperk’in konuşmasıyla başladı.

Ayvalıdere Anaokulu Müdiresi Feriştah Özperk konuşmasında; okul öncesi eğitimin gereğine  ve önemine kısaca değinerek minik öğrencilerinden ayrılacak olmaları nedeniyle duygu yoğunluklu bir konuşma yaptı.:

“ Değerli öğretmen arkadaşlarım, sevgili öğrenciler, sayın velilerimiz ve kıymetli misafirlerimiz hepiniz hoş geldiniz. Bu gün çocuklarımız bir yıl süren eğitimlerini tamamlıyorlar. Kendilerine karnelerini ve diplomalarını vereceğiz. İlk geldikleri, okula başladıkları günden bu güne çok şey öğrendiler. Bunu biz eğitimcileri gözlemliyoruz. Sanırım sizlerde farkı görüyorsunuz. Siz velilerimize, okul aile birliğimize ve öğretmenlerimize verimli geçen bu eğitim öğretim yılı için çok teşekkür ediyorum. Bu gün çok duygulu günümüz. Hepinize çok teşekkürler…”

Açılış konuşmasından sonra,  ayvalıdere anaokulu Öğretmenlerinden Dilara Nezirler'in sunumunda Arılar ve Havuçlar Sınıfı Yılsonu kutlama programına geçildi. coşkuyla devam eden programda minik öğrenciler sırasıyla sahne aldılar öğretmenleri Ayşe Açıkel, Burcu Alel, Sedef Esra Durmuş ve ailelerini gururlandılar, duygulandırdılar, mutlu ettiler…

Program akışı; Havuçlar sınıfının ‘hoşgeldiniz’ şiiriyle başladı.

Sene sonu programında Arılar sınıfı öğrencileri; vaka vaka dans gösterisi, televizyon skeci, ıspanaklı yumurta skeci, imambayıldı skeci, cici kızlar rontu, M. Jackson dansı, sandalye dansı ve son olarak halay sunumu yaptılar.

Havuçlar sınıfı öğrencileri ise; modern dans gösterisi, kovboy dansı, koro ve hoşça kal şiiri sunumu yaptılar.

Ayvalıdere Anaokulu, Arılar ve Havuçlar Sınıfı Yılsonu kutlama programı temsili mezuniyet ve kep fırlatma töreninin ardından, ana sınıf öğretmenleri Ayşe Açıkel, Burcu Alel, Sedef Esra Durmuş ve Anaokulu Müdiresi Feriştah Özperk’in ‘veda’  konuşmalarıyla sona erdi..
















 

Hiç yorum yok: