22 Kasım 2017 Çarşamba

Esenler’den Alternatif Kutlama

CHP Esenler’den Alternatif Kutlama
29 Ekim 2017
CHP Esenler ilçesi ve bazı STK'lar, Cumhuriyet meydanındaki Atatürk Anıtı önünde alternatif bir kutlama programı ile cumhuriyetimizin 94.yılını kutladılar. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, gençlerin “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” sloganları ile devam etti.
0
Fontu Büyült Fontu Küçült100%
CHP Esenler’den Alternatif Kutlama 
CHP Esenler ilçesi ve bazı STK'lar, Cumhuriyet meydanındaki Atatürk Anıtı önünde alternatif bir kutlama programı ile cumhuriyetimizin 94.yılını kutladılar. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, gençlerin “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” sloganları ile devam etti.


Alternatif kutlama programına; CHP eski ilçe Başkanlarından Şuayip Vardar, Cemal Kaya, Belediye meclis üyeleri Mustafa Usta, Fettah Dindar ve vatandaşlar katılım sağladı. Pır sultan, Hacı-Bektaşi veli ve Anadolu Canlar Cemevi çelenk sunarak alternatif kutlamaya destek oldular.
Çelenk sunumunun ardından Cumhuriyet meydanını dolduran vatandaşlar  “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” sloganları atan gençlere alkışlarla destek oldular. Miniklerin okuduğu şiirler alanda duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

CHP’liler Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle andılar, yapılan konuşmalar ve okunan şiirlerle cumhuriyetimizin 94.yılını alternatif bir şekilde kutladılar.

Törenin ardından esenler yerel basın mensupları CHP Esenler gençlik kolu 
Başkanı Ersel Aydoğdu’ya teşekkür plaketi sundular detaylar az sonra...

Hiç yorum yok: