21 Nisan 2019 Pazar

YAZIKLAR OLSUN SİZE...

YAZIKLAR OLSUN SİZE...

Yazıklar olsun size. Yazıklar olsun. Yeni bir başlangıç buluşması günü, derin cehalet ve yükselen faşizm her türlü yoruma kapalı, 'anamuhalefet lideri'ne saldırdı. Saldırma cesareti gösterdi. Lafta canfeda dava kırıkları suç örtme maksatlı hain girişimle vicdanlara yeni bir yara daha açtı. Yazık...

Yazıklar olsun size, bir gün önce "Türkiye Irak sınır hattında devam eden operasyonlardan gelen acı haberle yüreğimiz yandı. Teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun." diyen toplumsal barışı gözeten bir lidere saldırdığınız için. Yazıklar olsun.

Bu çirkin saldırı asla affedilemez. Affedilmemeli...

Görünen o ki; vakti zamanında çadır mahkemelerde terörist aklayan, malum çözüm paketleri ile ulusal bağımsızlığı zedeleyenlerin palazlandırdığı bir güruh yeni stratejiler peşinde. Kaos ve anarşi zemini hazırlama telaşında...

Öylesine hem suçlu hem güçlü bir şebeke hazımsızlığıyla, suçsuzu hedef gösterenlere, mazluma darp harp çılgınlığıyla saldıranlara toptan yazıklar olsun.

Yapılan açıkça organize bir suçtur. Alçaklık ve korkaklık yansıtan terörist bir eylemdir. Adi bir girişimdir. İnsanlığa ve insani değerlere darbedir. Vahşi şiddet dilinin sokağa yansıtılması durumudur. Gerici ve çağdışı bir anlayışın tezahürüdür.

Kurup, durup, vurup on yılların iktidarını değil muhalefeti sorumlu tutanlar, bu çirkin girişimi gerçekleştiren yozlar, yobazlar tarihe kara bir leke sürmüştür.

Bu faşizan saldırı tarihe sürülmüş kara bir leke olarak kalacaktır. Yazıklar olsun...

Bu saldırıyı gerçekleştirenler her kimse insanlığın yüz karası tiplerdir. Topuna yazıklar olsun.

Her sıkışık dönemde veryansın edilecek adresi şaşıran bu akıl fukaraları 'vatan, bayrak, şehit' edebiyatına sığınarak, bu değerleri  sadece kendi tekellerindeymiş zannıyla yine şuursuzlaşmışlardır. Bu şuursuzluk hangi şurubun vandallaştırmasıdır o da tartışılmalıdır.

Bu prokatif hainlik memleketin birlik ve beraberliğine dönük açık bir tehdit olarak algılanmadıkça iş büyür, durum çığırından çıkar, iş başka yerlere gider.

Demek ki; şahsi bekalar  milli bekanın önüne geçmiştir. Aklın gerisinde kalmıştır. Nafaka kesilince kışkırtmaya hazır bu yabanları türlü yollarla fişekleyenler, memleketin geleceğini karartmayı göze almış canilerdir. Bu soysuz deneme millete bir gözdağı ve muhalefete ilişkin algı oluşturma operasyonudur. Bu oyuna kim gelirse, kim dahilse, bilerek göz yumduysa, sırt sıvazladı ise hepsine yazıklar olsun. Bu nefret tohumunu yeşertenlere ve bu kahpe saldırının azmettiricilerine yazıklar olsun.

Bu işin foyası eninde sonunda ortaya çıkar. O vakit onları ne tarih ne de yeniden tarih yazanlar asla affetmez.

Açıkça azgınlaşan faşizmin ayak seslerini işittiren bu hain saldırı, kızgın demiri soğutan değil, yakıcı ateşi semirten komplike bir saldırıdır.

Kesinlikle çıkıp bir grup meczubun sabotesi denilemez. Yapılan edilen böyle denilerek hafifletilemez. İvedilikle faillerinin, azmettiricilerinin peşine düşülmelidir. Devletin o gücü vardır. Sadece kınamak yetmez.

Yeni başlangıçları, gizli emir almışçasına sabote etmek maksatlı azgınlaşanların topuna yazıklar olsun...

Hiç yorum yok: