13 Aralık 2011 Salı

KÖYÜMDE "AŞURE" GÜNÜ

ERDOĞAN AKSU

KÖYÜMDE "AŞURE" GÜNÜ

Nüfusuna kayıtlı olduğum Giresun merkez köylerinden Ülper Köyü Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği, köy merkezinde "aşure programı" düzenledi. Katılmayı çok istememize karşın katılamasak bile sitede haberi ve fotoğraflardAki tanıdıklarımızı, hemşerilerimizi görünce yüreğimiz kanatlandı.  

Dernek yetkilileri, dernek sitesinden düzenlenen programa katılım ve destek sağlayan Ülper köyü ve Çavuşoğlu köyü'nden ileri gelenlere teşekkürlerini sunmuşlar. Bizde kendilerine varolun çok yaşayın diyoruz...

 http://www.ulperkoyu.com/ sitesinde yayınlanan haber ve teşekkür metni şöyle;

"Yapılan etkinlikte Yanımızda bulunan;Sayın Belediye Başkanımız Kerim Aksu'ya;Duroğlu Belediye Başkanımız Murat Kılıçaslan'a ;Giresun İl Özel İdaresi Sayın Osman Öden'e; İl meclis üyesi Sayın Mehmet Aksu'ya ;Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüz Halit Azizioğlu'na ; Şehit Ümit kılıç YIBO Okul Müdürümüz Ahmet Yılmaz , Müd.Yrd Murat Pir veYusuf Demir 'e; İl Diyanet işleri Müftü Yardımcısı A. Muhammed Çınar'a ; İl Dernekler Masasından Okay Sarısaray'a ; Giresun Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Sayın Olcay Aksu'ya Giresun Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Osman Süleymanoğlu'na Ülper Köyü Muhtarımız Rasim Demirel'e ,Gürköy Muhtarımız Hadi Karakılıç'a ;Çavuşoğlu Köyü Muhtarımız Hamdi Kayalan'a ;Yenicehisar Köyü Muhtarımız Bahtiyar Akkaya;Sarvan Köyü Muhtarımız İzzet Türkeri 'ye;Çavuşoğlu Köyümüz İmam Hatibimiz Dursun Hocamıza ; Sayın Ali Yümsel Hocamıza

vede Katılımlarından Dolayı Köyümüz insanına ; uzaktan ve yakından bu etkinliğe teşrif eden Sayın misafirlerimize ve ikramlarda yardımlarını esirgemeyen siz değerli hayırseverlerimize ;El emeği ve göz nuru ile hazırlanan ikramları hazırlayan Köyümüz Bayanlarına sonsuz teşekkur ederiz.

Sayın hemşerilerimizin Hicri yılbaşını ve aşure gününü tebrik ederiz. Yeni hicri yılın biz Giresunlular için, Köyümüz için ülkemiz ve tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ederiz."
ERDOĞAN AKSU

Hiç yorum yok: